Με ένα κουτάλι αροζάρουμε το φιλέτο με το βούτυρο.
12
Αφαιρούμε το φιλέτο όταν φτάσει στο επιθυμητό ψήσιμο.
13
Κάνουμε τη σάλτσα στο ίδιο τηγάνι που ψήσαμε τα φιλέτα μοσχαριού, όπου υπάρχουν τα γλάσα τους.
14
Ρίχνουμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε λίγο ζωμό (λαχανικών ή κρέατος) & αφήνουμε να κατέβει ή να γλασάρει η σάλτσα (ρεντουξιόν).
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε μια εύκολη & νόστιμη συνταγή!