Δεν είναι το καλό, αλλά το κακό που προκαλεί την ενοχή… για αυτό και εμείς στη δίαιτά μας συνδυάζουμε με καλό τρόπο τα ζυμαρικά!
Τα καταναλώνουμε στη σωστή ποσότητα και τα απολαμβάνουμε δίχως ενοχές!
Συνδυάστε ζυμαρικά με σάλτσα από αβοκάντο.
Για να φτιάξετε τη σάλτσα για περίπου 2 μερίδες θα χρειαστείτε:
- 2 αβοκάντο
- 10 γρ. σκόρδο, λιωμένο
- χυμός από 1 λεμόνι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- φρέσκο βασιλικό περίπου 4 κ. σούπας ψιλοκομμένο
- αλάτι με προσοχή
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 2 αβοκάντο
- 10 γρ. σκόρδο, λιωμένο
- χυμός από 1 λεμόνι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- φρέσκο βασιλικό περίπου 4 κ. σούπας ψιλοκομμένο
- αλάτι με προσοχή
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Τα πολτοποιείτε όλα μαζί στο μπλέντερ και τα ρίχνετε στα βρασμένα στραγγισμένα ζυμαρικά της προτίμησής σας, καθώς και στην επιτρεπόμενη ποσότητα για σας!
p.s i Eat Healthy
Μπορείτε στο τέλος να προσθέσετε λίγη τριμμένη παρμεζάνα ή για vegan εκδοχή θρυμματισμένα κάσιους ή κουκουνάρι.
Μια εύκολη και υγιεινή συνταγή από τη διαιτολόγο Σεβίνα Μαστρογιάννη.
Μια εύκολη και υγιεινή συνταγή από τη διαιτολόγο Σεβίνα Μαστρογιάννη.