Βράζουμε τις γαρίδες για 1 λεπτό. Τις στραγγίζουμε και βάζουμε τις μισές στο μπλέντερ με ελαιόλαδο κρεμμύδι και σκόρδο. Τις υπόλοιπες τις ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε λίγο και βάζουμε στο ψυγείο μισή ώρα. Στη συνέχεια προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 και στρώνουμε μία λαδόκολλα στο ταψί. Δημιουργούμε κεφτεδάκια και τα αραδιάζουμε στο ταψί. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά. Σερβίρουμε με μία δροσερή σαλάτα.