Συνταγή από την Kids Food Blog Eleni littlehands_blw
Υλικά για 14 Μuffins:
- 300 γρ. φασόλια βρασμένα
- 2 αυγά
- 80 γρ. γάλα
- 100 γρ. γιαούρτι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 130 γρ. αλεύρι ολικής
- 25 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 1/2 κ.γ. μπέικιν
- 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
Οδηγίες εκτέλεσης της συνταγής:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 στον αέρα.
Βάζουμε στο multi τα φασόλια, τα αυγά, το γάλα, το λάδι και το γιαούρτι και τα χυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα με τα φασόλια σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη καρύδας, το αλεύρι, το κακάο, τη βανίλια, το μπέικιν και τη σόδα και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε θήκες σιλικόνης για muffins, χωρίς να τις γεμίσουμε μέχρι πάνω.
Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για 25'.
Αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα ξεφορμάρουμε και απολαμβάνουμε όλες τις ώρες.
Βάζουμε στο multi τα φασόλια, τα αυγά, το γάλα, το λάδι και το γιαούρτι και τα χυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα με τα φασόλια σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη καρύδας, το αλεύρι, το κακάο, τη βανίλια, το μπέικιν και τη σόδα και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε θήκες σιλικόνης για muffins, χωρίς να τις γεμίσουμε μέχρι πάνω.
Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για 25'.
Αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα ξεφορμάρουμε και απολαμβάνουμε όλες τις ώρες.