Σαλάτα με ψητά παντζάρια και καρπούς
Διάφορες πρασινάδες για σαλάτα
2 ψητά παντζάρια
Σπόρους από ½ ρόδι
3 κ.σ. καρύδια στο γουδί και λίγα ακόμα
3 κ.σ. μούρα ξερά
2 κ.σ. κουκουνάρι
Αλάτι
6 ντοματίνια
Για το Dressing
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. ξίδι
1 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί βάζουμε τα παντζάρια. Όταν ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα κόβουμε κυδωνάτα. Ετοιμάζουμε το dressing και βουτάμε μέσα τα παντζάρια μας. Σε μία πιατέλα τις πρασινάδες. Προσθέτουμε τα μούρα, τα ντοματίνια,το ρόδι, το κουκουνάρι. Σε ένα πιατάκι βάζουμε το καρύδι σπασμένο σε σκόνη και περνάμε τα παντζάρια μας. Τα βάζουμε στη σαλάτα. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο dressing και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε ολόκληρα καρύδια αλλά και το τρίμμα καρύδιού.