Συστατικά
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 2 μικρά αγγουράκια
- 1 μέτρια πιπεριά
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 5 μεγάλες ελιές
- 1φλυτζ. κατεψυγμένα φασόλια
- 2 κ.σούπας κομμένο μαϊντανό
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο
- Ρίγανη, αλάτι
Εκτέλεση
Βράζετε τα φασόλια με λίγο θαλασσινό αλάτι.
Ψιλοκόβετε τα λαχανικά και τα ρίχνετε σε ένα βαθύ πιάτο με τα φασόλια και τις ελιές. Έπειτα ρίχνετε το ντρεσινγκ ( 2 κ.σούπας ελαιόλαδο με 1κ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο). Σερβίρετε με κρίθινο παξιμάδι ολικής.
Μια υγιεινή, νηστίσιμη πρόταση από τη διαιτολόγο Σεβίνα Μαστρογιάννη.