Τα μυστικά του καλού ψήστη!
Ο κρεοπώλης μας κ. Κώστας Ψωμάς από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στη Σητεία μας προτείνει, όταν ψήνουμε στη σχάρα, να τοποθετούμε το κρέας στην αρχή σε δυνατή φωτιά για να το θωρακίσουμε κι έπειτα να συνεχίζουμε με αργό ψήσιμο για τέλειο, ζουμερό αποτέλεσμα!
Την Τσικνοπέμπτη σαν θα μπεις μέσα στου Χαλκιαδάκη,
θα βρεις πανσέτα μπόλικη, μπριζόλα και σουβλάκι!
θα βρεις πανσέτα μπόλικη, μπριζόλα και σουβλάκι!