Τα μυστικά του καλού ψήστη!
Ο κρεοπώλης μας κ. Κίμων Χατζησάββας από το s/m Χαλκιαδάκης στην Ιεράπετρα μας αποκαλύπτει τη δική του συνταγή για μαρινάδα χοιρινού, προτού το ψήσουμε στα κάρβουνα!
Τοποθετούμε το χοιρινό κρέας σε ένα σκεύος και το ραντίζουμε με μπούκοβο -όχι καυτερό- πάπρικα, ρίγανη, ξερό βασιλικό, θρούμπι και αλάτι. Αφήνουμε τη μαρινάδα μας να δέσει για περίπου μισή ώρα και το κρέας μας είναι έτοιμο για ψήσιμο!
Την Τσικνοπέμπτη που έρχεται θα πρέπει να τσικνίσεις...
Με κρέας γαλλικής κοπής και αρνί που θα ψωνίσεις!
Τοποθετούμε το χοιρινό κρέας σε ένα σκεύος και το ραντίζουμε με μπούκοβο -όχι καυτερό- πάπρικα, ρίγανη, ξερό βασιλικό, θρούμπι και αλάτι. Αφήνουμε τη μαρινάδα μας να δέσει για περίπου μισή ώρα και το κρέας μας είναι έτοιμο για ψήσιμο!
Την Τσικνοπέμπτη που έρχεται θα πρέπει να τσικνίσεις...
Με κρέας γαλλικής κοπής και αρνί που θα ψωνίσεις!