1Κόβουμε στη μέση τα πορτοκάλια και τα λεμόνια και τα στύβουμε.
2Σε ένα μπολ ανακατεύουμε Prosecco, Aperol και τον χυμό από τα λεμόνια και τα πορτοκάλια.
3Σε κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη με ένα φλιτζάνι νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει διάφανο (3’). Βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
4Σε μπλέντερ αναμειγνύουμε το μείγμα με το αλκοόλ και 30ml από το σιρόπι. Χτυπάμε μέχρι ο πάγος να λιώσει και το μείγμα να φαίνεται ομοιόμορφο.
5Αδειάζουμε στο ποτήρι και γαρνίρουμε με φέτες λεμόνι και πορτοκάλι.