Νέα

Μικρές ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις που έγιναν μεγάλες!

AUEB Cast: Μιλήσαμε στο webcast του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) για επιτυχημένες οικογενειακές επιχειρήσεις και την προστιθέμενη αξία των σπουδών!

H κα. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, διευθύνουσα σύμβουλος της Χαλκιαδάκης Α.Ε., συμμετείχε στο webcast του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της οικογενειακής επιχείρησης και το ρόλο της ίδιας και των σπουδών της στην εξέλιξη αυτή. Στη συζήτηση συμμετείχαν η κυρία Ελεάνα Γαλανάκη, Αν. Καθηγήτρια στο Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας του Ο.Π.Α., ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, διευθύνων σύμβουλος της Cosmos Sport, ενώ την παρουσίαση και δημοσιογραφική επιμέλεια είχε η κα. Αλίσια Αργυροπούλου από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ο.Π.Α.

Κατά τη διάρκεια του webcast, οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στην εξέλιξη των οικογενειακών επιχειρήσεων τους καθώς και στο ρόλο των ίδιων αλλά και των σπουδών τους σε αυτή. Συζήτησαν για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας οικογενειακής επιχείρησης, τους κινδύνους αποτυχίας και πώς οι δικές τους επιχειρήσεις εκμεταλλεύτηκαν τα πλεονεκτήματα για την εξέλιξη τους ενώ αντιμετώπισαν με επιτυχία τους κινδύνους που συνάντησαν. Αναφέρθηκαν στους παράγοντες επιτυχίας και τους κινδύνους αποτυχίας που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις εν γένει και έδωσαν συστάσεις και συμβουλές στους νέους αποφοίτους που βλέπουν την καριέρα τους στο πλαίσιο μιας οικογενειακής επιχείρησης.


Παρακολουθήστε τα αποσπάσματα του webcast, στα οποία συμμετείχε η κα. Χριστίνα Χαλκιαδάκη:



Μπορείτε να δείτε όλο το webcast εδώ:

Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved