Μακαρονάδα με κοτόπουλο και ανθότυρο
Υλικά (4 μερίδες)
- 250 γρ.
βρασμένο ή ψητό κοτόπουλο, σε κομμάτια
- 350 γρ.
μακαρόνια
- 200 γρ.
ανθότυρο Κρήτης
- 3 κ.σ.
ελαιόλαδο
- 1 μικρό
κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ.
θυμάρι
- Αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα
μακαρόνια al dente.
- Σοτάρουμε
κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε κοτόπουλο και θυμάρι.
- Ρίχνουμε τα μακαρόνια, ανακατεύουμε, και σερβίρουμε με ανθότυρο.
Καλή όρεξη!