Νέα

Δίπλα σου για το περιβάλλον – Χορηγία της Χαλκιαδάκης Α.Ε. κάδων ανακύκλωσης για το Δήμο Σητείας

 
Με μια κίνηση συμβολισμού, αλλά και ουσίας, τα Super markets Χαλκιαδάκης δείχνουν στην πράξη την περιβαλλοντική τους συνείδηση, συμβάλλοντας στην προώθηση της ανακύκλωσης στον τόπο μας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και σε συνεργασία με το Δήμο Σητείας και την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, προχώρησαν στην χορήγηση μπλε κάδων ανακύκλωσης (7 μεγάλων και 10 μικρών) για την ενίσχυση της ανακύκλωσης στην πόλη της Σητείας. Οι κάδοι παραδόθηκαν χθες στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κυρία Ελένη Πλατανάκη.
 «Στηρίζουμε την ανακύκλωση στην πράξη. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, προσφέρουμε μέσα που έχουν σαν στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Είμαστε δίπλα στους πολίτες που σέβονται το περιβάλλον. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Σητείας και την Αντιδήμαρχο κυρία Πλατανάκη για την άψογη συνεργασία, ώστε να καλύψουμε πραγματικές ανάγκες και να συμβάλουμε ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος.» δήλωσε ο υπεύθυνος Marketing της εταιρείας Χαλκιαδάκη, κ. Μιχάλης Τζαγκαράκης.
 
Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κυρία Ελένη Πλατανάκη δήλωσε από την πλευρά της: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα οφέλη της ανακύκλωσης. Με νέες συνεργασίες, φέρνουμε την ανακύκλωση πιο κοντά στους συνδημότες μας. Δημιουργούμε νέα σημεία ανακύκλωσης στο Δήμο μας, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους πολίτες να ανακυκλώνουν. Ευχαριστούμε θερμά τα  Super markets Χαλκιαδάκης που μας δίνουν αυτή την δυνατότητα, με την ευγενική τους χορηγία σε κάδους ανακύκλωσης προς τον Δήμο Σητείας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε δίπλα μας, συμμάχους, επιχειρήσεις, που σέβονται το περιβάλλον, και το δείχνουν με πράξεις. »
Η προσπάθεια για την καθιέρωση συνηθειών που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και στοχευμένες ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την μεγάλη Κρητική εταιρεία. Τις επόμενες μέρες, θα  ακολουθήσει δενδροφύτευση σε κεντρικό σημείο της πόλης της Σητείας, με τη συμμετοχή εργαζομένων αλλά και πελατών των super markets Χαλκιαδάκης.
 
Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι η Χαλκιαδάκης Α.Ε. παραμένει σταθερά προσηλωμένη στους περιβαλλοντικούς της στόχους και στη βασική της δέσμευση για μείωση της διάθεσης πλαστικού από τα καταστήματα της κατά 50% ως το 2025. Γι’ αυτό και οι σχετικές πρωτοβουλίες και δράσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους ευαισθητοποιημένους καταναλωτές που έχουν κοινό σκοπό: Να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές έναν πλανήτη καλύτερο, έστω και στο ελάχιστο, απ’ ό,τι παραλάβαμε!
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved