Νέα

Δίπλα σου για το περιβάλλον-Φύτευση στη Σητεία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιβαλλοντική δράση στο Κολονέλο Σητείας, που οργάνωσαν την Κυριακή 19/9/21 τα Super Markets Χαλκιαδάκης, σε συνεργασία με το Δήμο Σητείας και την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εργαζόμενοι των καταστημάτων Χαλκιαδάκης στη Σητεία με τις οικογένειες τους, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Σητείας κυρία Ελένη Πλατανάκη, εργαζόμενοι της υπηρεσίας πρασίνου με επικεφαλή τον κύριο Γιάννη Βιτσεντζάκη καθώς και εθελοντές από την περιοχή της Σητείας. 
 
Συνολικά, προσφέρθηκαν και φυτεύτηκαν διακόσια εξήντα φυτά σε παρτέρια που ξεπερνούν τα 600 μέτρα, πλησίον του καταστήματος Χαλκιαδάκης στο Κολονέλο, κατά μήκος της οδού Πραισού.
"Είναι μια δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για το περιβάλλον, που έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς 17 κάδων ανακύκλωσης από την αλυσίδα Χαλκιαδάκης στον Δήμο Σητείας" όπως σημείωσε ο υπεύθυνος Marketing της αλυσίδας των σουπερμάρκετ Μιχάλης Τζαγκαράκης, που βρέθηκε στην Σητεία για την υλοποίηση της  πρωτοβουλίας. Αφού ευχαρίστησε τον δήμο και την αντιδήμαρχο για την συνεργασία, που είναι ουσιαστική και καταδυκνύει πραγματικές ανάγκες που μπορούμε να καλύψουμε, σημείωσε πως η συνεργασία ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα μπορεί να είναι αποτελεσματική και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, όπως απέδειξε και η σημερινή μέρα. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως τέτοιες στοχευμένες παρεμβάσεις από την αλυσίδα Χαλκιαδάκη θα συνεχιστούν, δηλώνοντας πως είναι «δίπλα στους Σητειακούς πολίτες και τους πολίτες όλης της Κρήτης».
 
Την διάσταση της ευαισθητοποίησης των δημοτών για το περιβάλλον, μέσα από τέτοιες κινήσεις, ανέδειξε η κυρία Πλατανάκη. Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου έκανε  ειδική αναφορά στην μεγάλη συμβολή των εθελοντών και των εργαζόμενων στο σουπερμάρκετ, που με την συμμετοχή τους οδήγησαν στην επιτυχία του εγχειρήματος. Η κυρία Πλατανάκη, αναφερόμενη και στην δωρεά των κάδων ανακύκλωσης, ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Μιχάλη Τζαγκαράκη την επιχείρηση Χαλκιαδάκη και τους ανθρώπους της, που όπως είπε, «πάντα είναι αρωγοί σε ο,τι  τους ζητήσουμε για την πόλη και το περιβάλλον».
 
Οι δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συνεργασίας με φορείς και ιδιώτες για την προστασία του περιβάλλοντος θα συνεχιστούν από την Χαλκιαδάκης Α.Ε., με στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.
 
 
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved