Νέα

S/Μ Χαλκιαδάκης και Phaea Resorts δίπλα στη Δομή Φιλοξενίας Ανηλίκων Ανωγείων

 
Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που έχουν έντονο το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Άμεσα ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του «Κέντρου  Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων» στη Δομή Ανωγείων, για τη διάθεση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών προσωπικής υγιεινής.
Πριν λίγες μέρες η κυρία Κουρναράκη Σοφία HR Manager της εταιρείας Phaea Resorts και η εκπρόσωπος της εταιρείας μας κυρία Ξυπάκη Βιβή επισκέφτηκαν το χώρο της δομής στα Ανώγεια ώστε να συζητηθούν περεταίρω οι ανάγκες της δομής. Στο χώρο μας υποδέχτηκε η κοινωνική λειτουργός κυρία Καλομοίρη Ειρήνη και ο υπεύθυνος της δομής κύριος Χαιρέτης Μανώλης.
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από τα προϊόντα, που δόθηκαν εκείνη τη μέρα στη δομή:
1. Γάλατα και χυμοί.
2. Σκόνη και μαλακτικό πλυντηρίου.
3. Αλεύρι, μαγιά αυγά και ψωμί.
4. Ζάχαρη, αλάτι, βούτυρο, ηλιέλαιο και ελαιόλαδο.
5. Δημητριακά, μπισκότα, τσάι, μαρμελάδες, μερέντα.
6. Ξύδι.
7. Ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λαχανικά και πατάτες.
8. Κρεατικά.
9. Είδη προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν και αφρόλουτρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων έχει δυναμικότητα φιλοξενίας 25 αγοριών, ηλικίας από 12 έως 18 ετών. Είναι υπεύθυνο για την παροχή στέγασης, σίτισης, κοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης των παιδιών. Επίσης στο ίδιο χώρο, γίνονται μαθήματα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας στα παιδιά καθώς και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης. Βασικό μέλημα της δομής είναι η προστασία των ανηλίκων και η ομαλή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία με στόχο την σταδιακή αυτονόμησή τους.
 
Η ενέργεια αυτή έρχεται ως συνέχεια όλων των δράσεων των s/m Χαλκιαδάκης, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προς την τοπική κοινωνία, δείχνοντας ευαισθησία στο θέμα των ασυνόδευτων ανηλίκων που υπάρχουν στο νησί μας.
 
 
 
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved