Νέα

Τομάτα με… ονοματεπώνυμο; Κι όμως υπάρχει!


Τομάτα με… ονοματεπώνυμο; Κι όμως υπάρχει!
 

Και δεν είναι σχήμα λόγου!
Η ασφαλής επιλογή φρούτων και λαχανικών που παράγονται με πιστοποιημένες διαδικασίες και εξασφαλίζουν έναν πραγματικά υγιεινό τρόπο διατροφής, αυτό δηλαδή που όλοι οι καταναλωτές επιθυμούν, γίνεται εύκολα στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Στην μεγάλη Κρητική εταιρεία, που πρώτη στην Ελλάδα εφάρμοσε το πρωτόκολλο ασφάλειας της MODUS Ltd, E-CERT, ένα εξειδικευμένο σύστημα ελέγχου όλης της διαδικασίας παραγωγής των φρούτων και των λαχανικών που προμηθεύεται στα καταστήματά της.
 
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι μπορούμε να γνωρίζουμε πλέον κάθε βήμα των οπωροκηπευτικών, από το χωράφι στο ράφι!
 
Σε συνεργασία με όλους τους Κρητικούς παραγωγούς που συνεργάζονται με την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., κάθε φρούτο και λαχανικό που μπαίνει στα μανάβικα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης παρακολουθείται και ελέγχεται από εξειδικευμένους γεωπόνους σε όλα τα στάδια της παραγωγής του! Από την καλλιέργεια και την συγκομιδή του στον αγρό, μέχρι να φτάσει στο μανάβικο ενός καταστήματος Χαλκιαδάκης, η «ιστορία» του είναι καταγεγραμμένη σε μια βάση δεδομένων η οποία περιλαμβάνει 4.563 αγροτεμάχια σε ολόκληρη την Κρήτη και είναι διαθέσιμη στον καταναλωτή!
Μπορείτε τώρα κι εσείς να μάθετε τα πάντα για τα φρούτα και τα λαχανικά σας: Ποιος είναι ο παραγωγός, πότε φυτεύτηκε το χωράφι, ποια είναι η έκτασή του, ποιοι γεωπόνοι το παρακολουθούν, τι ποικιλία είναι, το είδος της καλλιέργειας, το νερό που χρησιμοποιείται, κλπ. Αρκεί στην επόμενη επίσκεψή σας σε ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, να πληκτρολογήσετε τον αριθμό LOT που θα βρείτε στην ταμπέλα του προϊόντος στην ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.xalkiadakis.gr/el/ecert και θα γνωρίστε τον κάθε παραγωγό… «προσωπικά»!
Τα καλά νέα όμως δεν σταματάνε εδώ. Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιδάκης υποστηρίζουν ουσιαστικά τα Κρητικά προϊόντα και τους κρητικούς παραγωγούς και 2.500 καταναλωτές μπορούν με τις αγορές τους από τα μανάβικα, να κερδίσουν δωροεπιταγές των 10 € με την χρήση της Xtra Card!
 
Αξίζει τέλος να τονιστεί, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα e-cert της εταιρείας Χαλκιαδάκης, βραβεύτηκε το 2013 ως το κορυφαίο σύστημα διασφάλισης ποιότητας τροφίμων στην Ελλάδα, αλλά και το 2014 από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ως το πιο καινοτόμο πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα και το 2015 με το Χρυσό Βραβείο Κρητικός Λαχανόκηπος!
 
Οπότε, για την επιλογή φρούτων και λαχανικών πιστοποιημένων και με την σφραγίδα του e-cert, τώρα ξέρετε: Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης!
 

 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved