Νέα

Έρευνα ECR για την ανακύκλωση συσκευασιών

Στο πλαίσιο των εργασιών της ομάδας εργασίας Recycling / Circular Economy του μη κερδοσκοπικού συνδέσμου ECR Hellas (www.ecr.gr), υλοποιούμε μία έρευνα με θέμα την καταγραφή της ευαισθητοποίησης και της πρόθεσης υιοθέτησης από την πλευρά των καταναλωτών, ενός νέου συστήματος συλλογής πλαστικών μπουκαλιών / συσκευασιών αλουμινίου προς ανακύκλωση (π.χ. νερού για μικρές και μεγάλες συσκευασίες, κουτάκια αναψυκτικού, μπύρας κ.α.). Το νέο σύστημα θα σχεδιαστεί και εφαρμοστεί στην Ελλάδα βάσει του νέου Νόμου 4736/2020 και σχετικών ευρωπαϊκών οδηγιών.
 
Η συγκεκριμένη έρευνα υλοποιείται σε ανώνυμη βάση, υπό την επιστημονική επίβλεψη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, φιλοξενείται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρίας ερευνών THE NIELSEN COMPANY, ενώ η επεξεργασία και ανάλυση των ανώνυμων απαντήσεων θα γίνει από την πανεπιστημιακή ομάδα του εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για τη  συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που δεν διαρκεί περισσότερο από δέκα (10) λεπτά.
 
Για να απαντήσετε στην έρευνα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved