Νέα

Εγκαίνια νέου super market Χαλκιαδάκης

Εγκαίνια νέου super market Χαλκιαδάκης
 
  Χθες το πρωί πραγματοποιηθηκαν τα εγκαίνια του νέου super market Χαλκιαδάκης, παρουσία εκπροσώπων φορέων και αρχών της πόλης του Ηρακλείου.
   Στην ίδια γειτονιά που πάνω από 20 χρονια βρισκόταν το παλιό κατάστημα, κατασκευάστηκε το νέο ιδιόκτητο κατάστημα με προδιαγραφές που καλύπτουν το σύγχρονο καταναλωτή: πάνω από 1000 τετραγωνικά, άνετοι διάδρομοι, φωτεινό, με εύχρηστο parking, φίλικό προς το περιβάλλον και φυσικά τιμές που μοιράζουν χαμόγελα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η καμπάνια της εταιρίας. «Είναι πολύ σημαντικό που σε μια χρονική περίοδο τόσο δύσκολη οικονομικά για τη χώρα μας, καταφέρνουμε να αναπτυσσόμαστε, να δημιουργούμε και να μεγαλώνουμε την οικογένεια μας, μια οικογένεια που απαριθμεί πανω από 1100 υπαλλήλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη.
   Πάνω από 10.000 κωδικοί βρίσκονται στα ράφια του 2ου ορόφου του νέου καταστήματος, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε σταθερά υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές. Πρωταρχικός στόχος της Χαλκιαδάκης ΑΕ είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και φυσικά στο νέο κατάστημα ισχύει στο μανάβικο η πλατφόρμα e-cert, μια πρωτοβουλία της Χαλκιαδάκης ΑΕ για την ασφάλεια τροφίμων.
   Το νέο κατάστημα βρίσκεται στις οδούς Ιερολοχιτών και Παυλάκη, πλατεία Σινάνη, Ηράκλειο.
 
 
 
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved