Νέα

Ενεργοποίηση Έκπτωσης Αγορών σε ΑΜΕΑ, Τρίτεκνους & Πολύτεκνους

Ενεργοποίησε άμεσα την κάρτα σου για μη χάσεις καμία έκπτωση!
 
 
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της Εταιρική Κοινωνικής μας Ευθύνης στηρίζουμε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες της Κρήτης, καθώς και Άτομα με Αναπηρία, με επιπλέον έκπτωση στις αγορές τους.
 
Για να επωφεληθείς από την παραπάνω έκπτωση, αρκεί να ακολουθήσεις 3 απλά βήματα:
 
  • Βήμα 1ο : Έρχεσαι σε ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης με ενεργοποιημένη την κάρτα πολυτέκνων ή τριτέκνων για το 2023 από τον αντίστοιχο σύλλογο* (στην περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία πολύτεκνος- τρίτεκνος) ή με το Αποδεικτικό Αναπηρίας σου (π.χ. ψηφιακή κάρτα αναπηρίας από Gov.GR - στην περίπτωση που είσαι ΑΜΕΑ) και με την εκπτωτική σου κάρτα Χαλκιαδάκη (xtra card).
     
  • Βήμα 2ο : Δηλώνεις ή επικαιροποιείς τα στοιχεία σου στο κατάστημα.
     
  • Βήμα 3ο : Εντός 2 εργάσιμων ημερών, η διαδικασία ολοκληρώνεται και η έκπτωση σου είναι σε ισχύ.
 
* Στη δράση συμμετέχουν οι Σύλλογοι Τριτέκνων νομού Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς και οι Σύλλογοι Πολυτέκνων νομού Ηρακλείου, Αγίου Νικολάου, Σητείας, Ιεράπετρας, Χανίων και Ρεθύμνου.
 
Δεν απαιτείται έκδοση νέας εκπτωτικής κάρτας Χαλκιαδάκη (Xtra Card). Η ενεργοποίηση της έκπτωσης γίνεται και παρέχεται στην xtra card που ήδη έχεις.
 
Σε περίπτωση που δεν έχεις xtra card, μπορείς να βγάλεις μια ΕΔΩ!
 
Σημαντική Σημείωση: Εάν δεν προχωρήσεις στα παραπάνω βήματα από 1/7/2023, παύει να ισχύει η έκπτωση του 3% που τυχόν έχεις.
 
Είμαστε δίπλα σου με αλληλεγγύη για ό,τι χρειαστείς!
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved