Νέα

Η εταιρεία Χαλκιαδάκης σε έρευνα ικανοποίησης προσωπικού από κορυφαία Πανεπιστήμια της Ευρώπης

Η εταιρεία Χαλκιαδάκης σε έρευνα ικανοποίησης προσωπικού από κορυφαία Πανεπιστήμια της Ευρώπης
 
Οι συνθήκες εργασίας και ικανοποίησης του προσωπικού της Κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε. μπήκαν στο «μικροσκόπιο» μιας νέας, μεγάλης έρευνας του Cass Business School, του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου και του ESCP Europe Business School.
 
Το δύο ιδρύματα επέλεξαν την Χαλκιαδάκης Α.Ε., τον μεγαλύτερο εργοδότη της Κρήτης, στο πλαίσιο εκπόνησης διεθνούς εργασίας και πραγματοποίησαν την αντίστοιχη έρευνα μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας. Τα συμπεράσματα από αυτή την έρευνα απέδειξαν για μια ακόμα φορά το εξαιρετικό κλίμα που κυριαρχεί στη Χαλκιαδάκης Α.Ε., το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των εργαζομένων και τις ευχάριστες συνθήκες εργασίας.
Ανάλογη έρευνα είχε πρόσφατα πραγματοποιηθεί και από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΤΕΙ Κρήτης ) για την εταιρεία, δείχνοντας αντίστοιχα υψηλό επίπεδο ικανοποίησης όλων των εργαζομένων και των στελεχών της.
Όπως άλλωστε είναι γνωστό, για την εταιρεία Χαλκιαδάκης, η οποία απασχολεί σχεδόν 1.300 εργαζομένους, το μεγαλύτερο κεφάλαιό της είναι οι άνθρωποι. Γι’ αυτό και φροντίζει – πέραν του να διατηρεί άριστες συνθήκες εργασίας – τη συνεχή επιμόρφωσή τους μέσα από την Ακαδημία Χαλκιαδάκης, τη συνεχή παροχή κινήτρων επιβράβευσης, αλλά και τη διαρκή καλλιέργεια ενός σχεδόν οικογενειακού κλίματος μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων. Αυτή ήταν πάγια θέση του ιδρυτή Μηνά Χαλκιαδάκη και συνεχίζεται και από την Χριστίνα Χαλκιαδάκη. Αυτές οι συνθήκες, γίνονται εύκολα αντιληπτές και από τους επισκέπτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, αφού αυτό το κλίμα και η θετική ενέργεια που επικρατεί, «μεταφέρεται» και σε κάθε πελάτη, με το που θα περάσει την είσοδο ενός καταστήματος Χαλκιαδάκης!
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved