Νέα

Food Retail CEO Forum: Σύγχρονες Προκλήσεις, καινοτόμες λύσεις!

Τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου, συμμετείχαμε στο 12o Συνέδριο Σελφ Σέρβις - Food Retail CEO Forum στην Αθήνα, όπου ο κ. Μιχάλης Τζαγκαράκης, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing των Super Market Χαλκιαδάκης, παρουσίασε 2 σύγχρονα παραδείγματα επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Φορέων, της τοπικής κοινότητας και των συνεργατών μας, με κύριο στόχο την ορθή αντιμετώπιση σύγχρονων προβλημάτων.
 

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούμε για τη βιώσιμη ανάπτυξη, ο κ. Τζαγκαράκης ανέδειξε σύγχρονες προκλήσεις που μπορούν να αντιμετωπιστούν πρακτικά με καινοτόμες λύσεις.

Πρώτα πρώτα, μίλησε για το πρόγραμμα Κυκλικής Οικονομίας που βρίσκεται υπό υλοποίηση, σε συνεργασία με το ΕΛΜΕΠΑ (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο), κατά το οποίο στόχος είναι να παράγονται συστατικά ζωοτροφών από τα οργανικά απόβλητα των καταστημάτων μας, προς όφελος των προμηθευτών και του τελικού καταναλωτή, ώστε να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει προκύψει με τις ελλείψεις στις ζωοτροφές, λόγω της παγκόσμιας ενεργειακής και πολιτικής κρίσης.
 


Παράλληλα, παρουσίασε τη νεοσύστατη στην Κρήτη Τράπεζα Τροφίμων, η οποία θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στον Απρίλιο και στοχεύει στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα από εταιρείες τροφίμων και λιανεμπορίου σε δομές αλληλεγγύης σε όλη την Κρήτη.
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved