Νέα

Τα Super Market Χαλκιαδάκης δίπλα στην Εθνική Ομάδα Handball

 
Στα Super markets Χαλκιαδάκης στηρίζουμε διαχρονικά τον αθλητισμό και τις αθλητικές διοργανώσεις του τόπου μας. Είμαστε δίπλα στην Εθνική Ομάδα Handball στην προσπάθεια της για πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Handball 2023. 
 
 
 
Την Κυριακή 7/11/21 στα κλειστό γήπεδο Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο Κρήτης, η Εθνική μας ομάδα Ανδρών πήρε μεγάλη νίκη επί της Τουρκίας με σκορ 24-20 για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκόσμιου πρωταθλήματος χάντμπολ.
Μετά το διπλό επί του Βελγίου, η «γαλανόλευκη» πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο ματς που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης και θα συνεχίσει με το απόλυτο την προσπάθειά της για την πρόκριση.
 
 
 
Νωρίτερα, σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ομοσπονδία Handball μικρά παιδιά από τα σχολεία της Κρήτης είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους βασικούς κανόνες του αθλήματος, να γνωρίσουν τους παίκτες της εθνικής
και να παίξουν με την επίβλεψη έμπειρων γυμναστών και προπονητών.
 
 
 
Θα είμαστε δίπλα σε όλους τους αγώνες της Εθνικής, ως περήφανοι χορηγοί, στηρίζοντας τον αθλητισμό και προωθώντας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής για όλους.
 
Γιατί στα Super Markets Χαλκιαδάκης πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός, σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή, βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας. 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved