Νέα

Η Χαλκιαδάκης ΑΕ στo InnoDays 2022

 
Με χαρά παρευρεθήκαμε στo Innodays 2022, στο τριήμερο Καινοτομίας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης και πραγματοποιήθηκε στις 25 – 27 Νοεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.
 
Τα Super Market Χαλκιαδάκης συμμετείχαν ως μέλος του MACC, του Μεσογειακού Κέντρου Ικανοτήτων Αγροδιατροφής, ενώ ταυτόχρονα στελέχη της εταιρείας επισκέφτηκαν περισσότερους από 120 εκθέτες που παρουσίασαν τις δράσεις και τις υπηρεσίες τους σε μια πραγματική γιορτή καινοτομίας.
 
Η Χαλκιαδάκης Α.Ε. είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει καινοτομίες που έχει εφαρμόσει τόσο όσο αφορά το αγοραστικό ταξίδι του καταναλωτή όσο και σε ότι έχει να κάνει με εσωτερικές διεργασίες που διευκολύνουν τους εργαζομένους της αλλά και την ίδια την λειτουργία της.
 
Ανάμεσα σε άλλα, παρουσιάστηκε η εφαρμογή Xalkiadakis App, μέσα από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να έχουν προσωποποιημένη πληροφόρηση για τις αγορές τους, για προσφορές, αλλά και να κάνουν τα ψώνια τους ευκολότερα. Επίσης, παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική προπληρωμένη κάρτα Χαλκιαδάκης, ένα εργαλείο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν στους εργαζομένους τους ένα επιπλέον εισόδημα, αλλά και το «e-cert» το βραβευμένο καινοτόμο σύστημα πλήρους ιχνηλασιμότητας και ελέγχου ποιότητας των φρούτων και των λαχανικών που μπορεί να βρει ο πελάτης στα μανάβικα των καταστημάτων Χαλκιαδάκης. Ακόμα, παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική τιμολόγηση-αρχειοθέτηση, το GPS για τον έλεγχο του στόλου της εταιρείας, η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργαζομένου και το σύστημα ελέγχου της ημερομηνίας λήξης των προϊόντων.
 
Τέλος, η εταιρεία είχε την δυνατότητα να συμμετέχει και στο Hackathon που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης και ως μέλος της Κριτικής επιτροπής των βραβείων να έρθει σε επαφή, να γνωρίσει και να αξιολογήσει καινοτόμες ιδέες από τις αξιόλογες ομάδες που συμμετείχαν.
 
 
 
 
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved