Xalkiadakis Logo
Νέα

Υποτροφίες Αριστείων και Αλληλεγγύης Χαλκιαδάκης στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, σε μια εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.), απονεμήθηκαν τα χρηματικά έπαθλα των Βραβείων Αριστείας και Αλληλεγγύης Χαλκιαδάκης σε φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος.

Η Χαλκιαδάκης Α.Ε., που πρωτοξεκίνησε αυτόν τον θεσμό, συνέχισε και φέτος την παράδοση, απονέμοντας χρηματικά βραβεία με τη μορφή δωροεπιταγών σε φοιτητές που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Το Βραβείο Αριστείας δόθηκε σε ένα φοιτητή για την άριστη ακαδημαϊκή του επίδοση, ενώ το Βραβείο Αλληλεγγύης απονεμήθηκε με βάση κοινωνικά κριτήρια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Θεμάτων, Φοιτητικής Μέριμνας και Δια Βίου Μάθησης ΕΛΜΕΠΑ κ. Φώτιος Μαυροματάκης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Οικονομικού Επιμελητηρίου - Τμήμα Ανατολικής Κρήτης κ. Ευάγγελος Γκλάκας, ο Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κρήτης κ. Νικόλαος Χαλκιαδάκης, ο Αν. Καθηγητής και ο Πρόεδρος Τμήματος κ. Μάρκος Κουργιαντάκης,  Προϊσταμένη Γραμματείας.

Την εταιρεία Χαλκιαδάκης εκπροσώπησε η κα. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος Χαλκιαδάκης ΑΕ., η οποία τόνισε τη σημαντική συνεργασία της εταιρείας με το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. και προχώρησε στην Απονομή Υποτροφιών Αριστείας & Αλληλεγγύης Χαλκιαδάκη 2024 και η κα. Βιβή Ξυπάκη από το τμήμα Μάρκετινγκ της Χαλκιαδάκης Α.Ε., η οποία στην ομιλία της αναφέρθηκε στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και το πώς η αλληλεγγύη μπορεί να πάρει πρακτική μορφή, συνδέοντας την προσφορά του ατόμου με τη κοινωνική συνείδηση της εταιρείας.

Από την πλευρά του, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού ευχαρίστησε τη Χαλκιαδάκης Α.Ε. για τη συνεχή υποστήριξή της και τη συνέχιση του θεσμού των βραβείων που αναδεικνύουν το έργο και την αριστεία των φοιτητών.








Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved