Νέα

Οι κρητικές αλυσίδες έχουν αυτάρκεια!

 
Οι κρητικές αλυσίδες έχουν αυτάρκεια!
 
   Οι Κρητικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ αντέχουν στην έλλειψη προϊόντων καθώς επενδύουν στους τοπικούς παραγωγούς και την τοπική επιχειρηματικότητα ! Τις δύσκολες ημέρες της απεργίας, τώρα που η Κρήτη ειναι αποκλεισμένη για κοντά μια βδομάδα λόγω των δεμένων πλοίων οι Κρητικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ αντέχουν στην έλλειψη προϊόντων καθώς επενδύουν στους τοπικούς παραγωγούς και την τοπική επιχειρηματικότητα!
   Μάλιστα όπως εξηγεί στο cretalive η κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, μέλος του ΔΣ της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Κρήτη επισημαίνει πως "είμαστε αυτάρκεις καθώς η στενή συνεργασία μας με τους τοπικούς παραγωγούς και αγρότες μπορεί να μας εξασφαλίζει όλο το χρόνο την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων και τώρα, τις δύσκολες μερες της απεργίας μας προσφέρει αυτάρκεια και αυτονομία. Μάλιστα η συνεργασία με τους τοπικούς αντιπροσώπους των πολυεθνικών προϊόντων μας προσφέρει μια επιπλέον κάλυψη προσφέροντας στοκ αγαθών που καλύπτει όλες τις ανάγκες!
   Όπως εξηγεί η κ. Χαλκιαδάκη ο Όμιλος των σούπερ μάρκετ έχει εντάξει στο  πρόγραμμα των προσφορών και τα εναπομείναντα πρώιμα κηπευτικά ώστε να μη μείνουν αδιάθετα και να καταλήξουν στους καταναλωτές με αρκετά ανταγωνιστικές τιμές.
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved