Νέα

Μέτρα Προστασίας για τον COVID-19

Μέτρα Προστασίας για τον COVID-19

Στα s/m Χαλκιαδάκης, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία, ενημέρωση και συντονισμό με τις Υγειονομικές αρχές και τους γιατρούς εργασίας της εταιρείας μας, λαμβάνοντας για το προσωπικό και τους πελάτες μας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας από τον κορονοϊό COVID-19.

➜ Πιο συγκεκριμένα, ξεκινήσαμε προληπτικές μικροβιακές απολυμάνσεις των καταστημάτων και του Κέντρου Διανομής - Κεντρικής Αποθήκης μας μετά το πέρας λειτουργίας τους, με τη μέθοδο της εκνέφωσης (ULV Fogging) και τη χρήση εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ σκευασμάτων για χώρους τροφίμων.

➜ Στην είσοδο των καταστημάτων μας υπάρχει διαθέσιμη αλκοολούχος λοσιόν, με περιεκτικότητα οινοπνεύματος 60% και άνω όπως προβλέπεται από τον ΕΟ∆Υ.

➜ Όλες οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με πολλά άτομα - καρότσια και καλάθια πελατών, ταμία, πάγκοι κτλ - απολυμαίνονται σε τακτική βάση με το ειδικό spray της Ecolab Sirafan Speed, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

➜ Τα ειδικά τμήματα (τυροκομικά, αλλαντικά, κρεοπωλείο, μανάβικο) απολυμαίνονται σε τακτική βάση με εγκεκριμένα καθαριστικά/ απολυμαντικά, κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα, σύμφωνα με το ISO 22000, που η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από το 2004.

➜ Στον χώρο του μανάβικου υπάρχουν διαθέσιμα γάντια για όλους τους πελάτες που μπορούν να χρησιμοποιούν κατά βούληση.

➜ Έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα ταμεία των καταστημάτων μας αλκοολούχες λοσιόν για την προσωπική χρήση του προσωπικού. Οι οδηγίες που τους έχουν δοθεί είναι να κάνουν τακτική χρήση, ώστε να απολυμαίνουν τα χέρια τους. Έχουν προμηθευτεί όλοι οι ταμίες μας γάντια που μπορούν να χρησιμοποιούν κατ' επιλογή.

Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved