Νέα

Αυτό το Πάσχα τα έχει όλα στα Super Markets Χαλκιαδάκης!

Αυτό το Πάσχα τα έχει όλα στα Super Markets Χαλκιαδάκης!

 

Με δωροεπιταγές αξίας 12€ για όλους και με όλες τις αγορές υποδέχονται το Πάσχα τα super markets Χαλκιαδάκης. Με ξεχωριστή ποιότητα, ασύγκριτες τιμές και σούπερ πασχαλινές προσφορές για όλους!

Μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, για κάθε 120€ αγορών σε μία απόδειξη για όλα τα προϊόντα, οι καταναλωτές κερδίζουν αυτόματα δωροεπιταγή 12€ για τις επόμενες αγορές τους, δηλαδή συνολική έκπτωση 10%. Επιπλέον, για αγορές από 60€ τα super markets Χαλκιαδάκης μας κερνούν μια εξάδα μπύρες Έζα για να κεράσουμε κι εμείς την παρέα μας στο γιορτινό τραπέζι. Φυσικά οι καταναλωτές μπορούν να βρουν και προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.





Μην ξεχνάτε ότι όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά για 3 ημέρες Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη λόγω μεταφοράς της Πρωτομαγιάς. Φροντίζουμε να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα για το τραπέζι του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς εγκαίρως.


Τα πιο εκλεκτά αρνιά και κατσίκια μόνο Κρήτης από τους καλύτερους παραγωγούς

Και αυτό το Πάσχα οι άνθρωποι των super markets Χαλκιαδάκης αναζήτησαν και βρήκαν τα καλύτερα αρνιά και κατσίκια μόνο από κρητικούς παραγωγούς, το καθένα με τη δική του ταυτότητα για να ξέρουμε τον τόπο εκτροφής και τον παραγωγό του κάθε αμνοεριφίου.

Κάνουμε τις παραγγελίες μας το συντομότερο δυνατό σε ένα κατάστημα Χαλκιαδάκης ή ηλεκτρονικά έως τη Μεγάλη Τετάρτη εδώ: https://bit.ly/4b1qER4






Ηλεκτρικά ποδήλατα, Dyson airwrap, ψησταριές υγραερίου και κουζινομηχανές Kenwood

«Τρυπώνουμε» στη μεγάλη πασχαλινή κλήρωση για 40 μοναδικά δώρα, απλά και γρήγορα.

Με  τη χρήση της Xtra Card Χαλκιαδάκης, αγοράζουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα:

Αλλατίνη, Ήλιος, Listerine, Kyknos, Endless, Lurpak, ARLA, Coca-Cola, Schweppes, Kellogg's, Septona, Colgate-Palmolive, Παυλίδης Υγείας, Philadelphia, Pepsi, LAY'S, Sanitas, Μύλοι Αγίου Γεωργίου, Finish, Παπαδοπούλου, HEINZ, Skip, Dove, Aim, Hellmans, Henkel, Ariel, LENOR, Always, Pantene

και μπαίνουμε στην κλήρωση για 40 μεγάλα δώρα:

·         10 Ηλεκτρικά Ποδήλατα City 250W 10Ah

·         10 Ψησταριές 3 Series Classic LS PLUS D της Campingaz

·         10 Multistyler DYSON HSO5 Airwrap Complete Long Copper

·         10 Κουζινομηχανές KENWOOD Titanium Chef Baker XL KVL 85.124SI

Κάνουμε τις αγορές μας εδώ!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13.05.24!   

 



Δίπλα σου με αλληλεγγύη

Σταθερά και διαχρονικά η Χαλκιαδάκης Α.Ε. βρίσκεται δίπλα σε δομές αλληλεγγύης, φιλανθρωπικές οργανώσεις και κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια προσφέροντας τρόφιμα, λαμπάδες και είδη πρώτης ανάγκης.

Η μεγάλη κρητική εταιρεία στηρίζει τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων σε όλη την Κρήτη, Σωματεία Ατόμων με Αναπηρίες, Δημοτικές Δομές, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Εκκλησιαστικές Δομές, Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια, την Τράπεζα Τροφίμων, καθώς και άλλες Δομές με σημαντικό έργο. Στόχος και αυτό το Πάσχα, κανείς να μην μείνει μόνος του!





Φέτος το Πάσχα στρώνουμε το γιορτινό τραπέζι και το γεμίζουμε με όλα τα καλά. Μαγειρεύουμε και μοιραζόμαστε τις στιγμές παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τρώμε, πίνουμε, γελάμε.

Καλή Ανάσταση!

 

Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved