Νέα

Run Greece Ηράκλειο 2021: Χρυσό μετάλλιο στην αλληλεγγύη!

 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, 17 Οκτωβρίου, ο αγώνας πόλης Run Greece Ηράκλειο 2021. Πάνω από 1600 αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, γεμίζοντας τους δρόμους της πόλης με τη χαρά του μαζικού αθλητισμού και στέλνοντας μηνύματα για καλύτερη ζωή και υγεία. Το πιο ισχυρό, το πιο ηχηρό μήνυμα, όμως, στη φετινή διοργάνωση ήταν μήνυμα στήριξης για όλους όσους μας έχουν ανάγκη!
 
Με το σύνολο των εσόδων από τις δηλώσεις συμμετοχής να πηγαίνει στην ενίσχυση των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας στο Αρκαλοχώρι και τη γύρω περιοχή, το Run Greece Ηράκλειο 2021 ανέδειξε νικητές όλους μας, αλλά έδωσε το χρυσό μετάλλιο στην αλληλεγγύη. Τα Super Market Χαλκιαδάκης, επίσημος τοπικός χορηγός του αγώνα, ευχαριστούν για τη συνεργασία τους οργανωτικούς φορείς (ΣΕΓΑΣ/ΕΑΣ Κρήτης, Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Ηρακλείου), τους εθελοντές για την βοήθειά τους στη διεξαγωγή της εκδήλωσης, κυρίως όμως ευχαριστούν όλους τους φίλους που προσήλθαν μαζικά και με τη συμμετοχή τους βοήθησαν έμπρακτα αυτούς που χρειάζονται την υποστήριξή μας.
 
Με το μαζικό και δυναμικό “παρών” στο Run Greece Ηράκλειο 2021 για να βοηθήσουμε στην αλλαγή σελίδας για τους σεισμόπληκτους, επιβεβαιώσαμε όλοι μαζί τη σημασία που έχει για καλύτερη καθημερινή ζωή η φυσική άσκηση, η υγιεινή διατροφή και ο σεβασμός στο περιβάλλον. Την ενότητα αυτής της αλυσίδας ως ασπίδα για την υγεία και την ποιότητα στη ζωή μας τόνισε και η προσφορά από τα κρητικά Super Market Χαλκιαδάκης, σε όλους όσους συμμετείχαν, μιας υφασμάτινης τσάντας πολλαπλών χρήσεων για την μείωση του πλαστικού!
 
Run Greece Ηράκλειο, Super Market Χαλκιαδάκης, σας ευχαριστούμε όλους!
 
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved