Νέα

Δύσκολη μέρα για τη Σητεία, αλλά μαζί θα τα καταφέρουμε!

 
 
Σοβαρές ζημιές και στο κατάστημά μας Χαλκιαδάκης στο Κολονέλο 
 
Η Σητεία μετράει τις πληγές της μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή το Σάββατο, με τις ζημίες να είναι ανυπολόγιστες για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, που είδαν μέσα σε λίγα λεπτά να καταστρέφονται εγκαταστάσεις και εμπορεύματα.
Ίδια η κατάσταση και στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στο Κολονέλο της Σητείας, με τις καταστροφές να αποτυπώνονται εύγλωττα στις σχετικές φωτογραφίες. Αξιοσημείωτη η υποδειγματική στάση των εργαζομένων του καταστήματος που κατάφεραν να αντιδράσουν ψύχραιμα και μεθοδικά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρείας, οδηγώντας τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος στον πρώτο όροφο, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την αντίδρασή τους!
 
Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στην περιοχή στελέχη της εταιρείας, ενώ σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι ο Διευθυντής Δικτύου της Χαλκιαδάκης Α.Ε. Μιχάλης Κουκουβάς και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Γιώργος Σφακιανάκης συμμετείχαν στις συσκέψεις που διοργανώθηκαν με την παρουσία κλιμακίου Υπουργών και της Δημοτικής Αρχής, αλλά και στην επιτόπια επίσκεψη στο κατάστημα, βοηθώντας στο σχεδιασμό και εκφράζοντας την πρόθεση της μεγάλης Κρητικής εταιρείας να υποστηρίξει κάθε δράση που θα αποφασιστεί για το καλό της τοπικής κοινωνίας.
 
Αυτή η νέα δοκιμασία για τους πολίτες της Σητείας, ενεργοποίησε για μια ακόμη φορά αντανακλαστικά κοινωνικής αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης από φορείς και δομές του τόπου μας, με την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. να συμμετέχει ενεργά, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των πλημμυροπαθών. 
 
Λόγω των εκτεταμένων καταστροφών, το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στο Κολονέλο Σητείας θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες, ενώ το κατάστημα στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Σητείας Αγίου Νικολάου και το Happy Home Χαλκιαδάκης λειτουργούν κανονικά.  Η επανέναρξη της λειτουργίας του καταστήματος στο Κολονέλο θα ανακοινωθεί μέσα από νέα ανακοίνωση.
 
Η σκληρή δοκιμασία για τους κατοίκους της Σητείας, μας βρίσκει όλους στο πλευρό τους. Η αισιοδοξία για την επόμενη μέρα πρέπει να παραμείνει ζωντανή και για αυτόν τον σκοπό, η Χαλκιαδάκης Α.Ε., όπως έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη, είναι έτοιμη να βρεθεί στην πρώτη γραμμή. Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα!
 
 
 
 
 
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved