Νέα

Τα SM Χαλκιαδάκης στηρίζουν τα Ειδικά Σχολεία

Τα Super Markets Χαλκιαδάκης στηρίζουν το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ιεράπετρας
 
Σε συνέχεια των δράσεων και των συνεργασιών τους με όλα τα Εργαστήρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Κρήτης, ξεκινούν μια ιδιαίτερη σε συμβολισμό και ουσία δράση.
 
Δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο στην πράξη, τα Super Markets Χαλκιαδάκης προχωρούν σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας, μια δομή με ιδιαίτερη δράση και εκπαιδευτικό έργο στην περιοχή.
 
Συγκεκριμένα, σε συνάντηση μεταξύ της κυρίας Δέσποινας Βισκοπούλη, κοινωνικής λειτουργού του ΕΕΕΕΚ και του κυρίου Νίκου Παπαδαντωνάκη, υπεύθυνου ανθρώπινου δυναμικού της Χαλκιαδάκης Α.Ε. αποφασίστηκε η πρόσληψη με μερική απασχόληση ενός αποφοίτου του ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας για εργασία στο κατάστημα Χαλκιαδάκη της περιοχής.
 
Με την πρωτοβουλία μας αυτή αποδεικνύουμε στην πράξη την έλλειψη διακρίσεων στον εργασιακό χώρο, δίνοντας ταυτόχρονα ίσες ευκαιρίες για εργασία στα παιδιά με ιδιαιτερότητες και ξεχωριστές ικανότητες.
Ο τελειόφοιτος του ΕΕΕΕΚ ξεκίνησε την εργασία του με την βοήθεια όλου του προσωπικού του σούπερ μάρκετ και ευελπιστούμε όλοι να αποβεί μια θετική εμπειρία όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τους εργαζόμενους και για τον κόσμο της Ιεράπετρας.
Δίνοντας ίσες ευκαιρίες εργασίας στα άτομα με ιδιαιτερότητες και υπερβαίνοντας εμπόδια και κοινωνικά στερεότυπα, ανοίγουμε τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved