Νέα

Στα δύσκολα, είμαστε όλοι μαζί!

Δωροεπιταγές αξίας 172.500 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σε 1.150 ωφελούμενους του κλάδου του τουρισμού
 
Σε μια λιτή εκδήλωση στην Περιφέρεια Κρήτης επισφραγίστηκε η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και των αντίστοιχων σωματείων με την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., με σκοπό την παροχή δωροεπιταγών των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, συνολικής αξίας 172.500 ευρώ, σε 1.150 δικαιούχους του κλάδου του τουρισμού.
 
Πρόκειται για μια ουσιαστική κίνηση στήριξης εργαζομένων απ’ όλη την Κρήτη που απασχολούνται στον τουριστικό τομέα και έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία του Covid 19, η οποία εντάσσεται στο πλάνο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και υλοποιείται με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και εταιρειών – προμηθευτών της μεγάλης Κρητικής εταιρείας. Η επιλογή των 1.150 δικαιούχων, καθένας εκ των οποίων θα λάβει δωροεπιταγές συνολική αξίας 150 ευρώ, έγινε σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια και με τη συμβολή των Σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης, του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης.
 
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης σε δήλωσή του τονίζει: «Η Περιφέρεια Κρήτης τους τελευταίους μήνες, με δεδομένη τη δοκιμασία της κοινωνίας, των εργαζομένων και των επαγγελματιών του τόπου, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξή τους...Με αυτό το δεδομένο απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, γιατί με αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία, με την παράδοση των δωροεπιταγών σε εκατοντάδες εργαζόμενους του τουρισμού, αποδεικνύουν έμπρακτα το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το οποίο υπηρετούν με συνέπεια προς την τοπική κοινωνία εδώ και σαράντα χρόνια…»
Σε δήλωσή της η κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη ανέφερε: «Στα δύσκολα, είμαστε όλοι μαζί. Έτσι έχουμε μάθει να πορευόμαστε στην Χαλκιαδάκης Α.Ε., με αλληλεγγύη, με συνεργασίες, με αλληλοϋποστήριξη. Αυτή η δράση, που υλοποιείται με την καθοριστική υποστήριξη των προμηθευτών μας, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που τρέφει η κοινωνία της Κρήτης στην εταιρείας μας εδώ και 40 χρόνια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και όλα τα Σωματεία που συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας, τις εταιρείες – προμηθευτές μας που στήριξαν έμπρακτα την πρωτοβουλία και να ευχηθώ αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας, να αποτελέσει σύντομα παρελθόν».

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Χριστίνα Χαλκιαδάκη
https://youtu.be/2oLqiAWBL8U
Στ. Αρναουτάκης
https://youtu.be/MnJRsl7moyw
Εκπρόσωποι εργαζομένων στον τουρισμό
https://youtu.be/gjC8tivnPHM
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved