Νέα

Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία

Είμαστε δίπλα σε φορείς και οργανώσεις που προωθούν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, δίνοντας εφόδια και προσφέροντας γνώσεις και mentoring σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν το δικό τους βήμα στον επιχειρηματικό στίβο και να αναπτύξουν την δικιά τους επιχειρηματική καινοτόμα ιδέα.
Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε τον Οργανισμό Bizrupt Lab στα προγράμματα και τις δράσεις του για την ενίσχυση νέων επιχειρηματικών εγχειρημάτων. Συγκεκριμένα, συμμετείχαμε και φέτος στην εκπαιδευτική φάση για το VentureGarden Ηράκλειο, με τη συμμετοχή του Μιχάλη Τζαγκαράκη, υπεύθυνου επικοινωνίας και marketing των Super Market Χαλκιαδάκης. Ο Μιχάλης Τζαγκαράκης μίλησε με τους VentureGardeneres  για την έρευνα αγοράς και πώς τα super markets Χαλκιαδάκης αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους για να εξελίξουν τις υπηρεσίες τους, με βάση τις ανάγκες των πελατών τους. Παράλληλα, συμμετέχουμε και ως mentors στο εν λόγω πρόγραμμα, προσφέροντας καθοδήγηση και Mentoring στους νέους φιλόδοξους επιχειρηματίες.
To VentureGarden είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρηματικότητα που διοργανώνεται από το Alba Graduate Business School, The American College of Greece στη Νότια Ελλάδα και το American College of Thessaloniki μέλος του Anatolia College στη Βόρεια Ελλάδα. Eίναι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να συμμετέχουν σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό δίκτυο και να λάβουν πρακτική εκπαίδευση.
 
Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ : https://www.venturegarden.gr/
 
 
Επιπλέον, στηρίξαμε ως χορηγοί το Online Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring “Find your Mentor” που διοργανώνεται από την οργάνωσή Women Do Business. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προάγει την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την κατάργηση στερεοτύπων μέσα από ποικίλες δράσεις. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε 30 γυναίκες από όλη την Ελλάδα, κατόπιν επιλογής βάσει της αίτησης τους να παρακολουθήσουν 1on1 Μentoring για τα επιχειρηματικά τους βήματα με τη βοήθεια έμπειρων και καταρτισμένων Μεντόρων! Στόχος του προγράμματος είναι η κάθε συμμετέχουσα να μπορέσει να αναπτύξει τις δεξιότητές και να βελτιώσει την απόδοσή της, να οργανώσει την επιχειρηματική της ιδέα μέσω της προσωπικής και της επιχειρηματικής ανάπτυξης των δεξιοτήτων της αλλά και μέσω της παρακίνησης και να εφαρμόσει πρακτικά βήματα για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών της.
 
 
Ταυτόχρονα, συμμετέχουμε σε μια σειρά από δωρεάν, δια ζώσης Workshops για 40 συμμετέχοντες/ουσες στο "H2bHub" που διοργανώνουν το Enterprise Europe Network και τo Women Do Business, με εισηγητή τον Μιχάλη Τζαγκαράκη, υπεύθυνο Marketing & Επικοινωνίας των Super Markets Χαλκιαδάκης στη θεματική: “Marketing & Brand Awareness”
 
Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://womendobusiness.eu/
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved