Νέα

Μεγάλη Κλήρωση για Ταξίδια στην Ανάφη

Τα SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ και η Creta Media Group σας στέλνουν διακοπές!
 
Από 23 Ιούνιου ως και 31/7/21 με τις αγορές σας από τα  Super  Market  Χαλκιαδάκης με την xtra card συμμετέχετε στην μεγάλη καλοκαιρινή μας κλήρωση για 8 πακέτα διακοπών στην όμορφη Ανάφη.
Η Ανάφη, ένα μικρό πανέμορφο γειτονικό νησί, βρίσκεται μόλις λίγα μίλια μακριά, σε τέσσερις ώρες μόλις από το Ηράκλειο με το πλοίο Πρέβελη.
 
Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 2 εισιτήρια με επιστροφή σε 2κλινη καμπίνα προσφορά της ΑΝΕΚ LINES και 6 διανυκτερεύσεις  για 2 άτομα σε ξενοδοχεία του νησιού προσφορά της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανάφης.
 
 
Για κάθε 30€ αγορών σας από τα καταστήματα Χαλκιαδάκης με την xtra card, κερδίζετε μια συμμετοχή για τη κλήρωση. Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Max στην Αλικαρνασσό  την Παρασκευή 06/8/21 στις 18:00. 
 
Πατήστε εδώ και ανανεώστε τα στοιχεία της Xtra Card σας, ώστε να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που είστε εσείς ένας από τους νικητές. 
 
 
Super Market Χαλκιαδάκης, δίπλα σου και στις διακοπές σου !
 
Όροι διαγωνισμού: 
  • Εξαιρούνται δωροεπιταγές έκπτωσης, αεροχρόνος, πληρωμές ΔΕΚΟ, καπνοί, τσιγάρα και αγορές χονδρικής
  • Οι νικητές υποχρεούνται να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο και την ακτοπλοϊκή εταιρεία για να επικυρώσουν την κράτηση ανάλογα με την διαθεσιμότητα της περιόδου που επιθυμούν.
  • Το δώρο δεν μεταβιβάζεται
Χορηγοί επικοινωνίας,  τηλεόραση CRETA, creta 24.gr και skaikritis92.1
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved