Νέα

Προσφορά αγάπης & αλληλεγγύης!

Προσφορά αγάπης & αλληλεγγύης!

Την Πέμπτη 9 Απριλίου, η εταιρία Χαλκιαδάκης ΑΕ σε συνεργασία με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και τα Πλαστικά Κρήτης ΑΕ πραγματοποίησαν τη σημαντική δωρεά των 70.000 ειδικών μασκών προστασίας τύπου FFP2 και των 3.600 προστατευτικών ολόσωμων στολών υψηλής προστασίας στην 7η ΥΠΕ Κρήτης.
Είμαστε περήφανοι που όλοι μαζί φέραμε εις πέρας ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα, πετυχαίνοντας την απευθείας εισαγωγή υγειονομικού υλικού από την Κίνα, παρά την αυξημένη ζήτηση και τις διεθνείς ελλείψεις σε υγειονομικό εξοπλισμό. Συμβάλλαμε ενωμένοι στην εθνική συλλογική προσπάθεια περιορισμού του κορονοϊού και στην προστασία των εργαζομένων στις δημόσιες υγειονομικές μονάδες της Κρήτης!

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε στα s/m Χαλκιαδάκης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στείλαμε σε δομές αλληλεγγύης του τόπου μας, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους. Ανάμεσα σε άλλες δομές, στηρίξαμε τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Μαλεβιζίου, Ρεθύμνου, Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, Δ. Φαιστού, Δ. Πλατανιά, Δ. Χερσονήσου, τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ηρακλείου, το Χαμόγελο του παιδιού, το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, τον Σύλλογο Γυναικών Ν. Χανίων, τα Σωματεία Κατασκευών και Εργαζομένων Εστιατορίων & Μαγειρείων Ν. Χανίων.
Οι ανάγκες των δομών είναι εξαιρετικά αυξημένες αυτή την περίοδο. Από πλευράς μας, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλους όσοι μας χρειάζονται, προσφέροντάς τους την αγάπη και τη στήριξή μας!

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved