🦪 Τα σαρακοστιανά είναι απολαυστικά, αλλά μπορεί να κρύβουν κινδύνους και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
🍤
Τι πρέπει να προσέχουμε στα χταπόδια, τα καλαμάρια, τις σουπιές και τα θράψαλα;
🍤
Ποια χαρακτηριστικά στα οστρακοειδή θα πρέπει να μας προβληματίσουν;
🍤 Πώς επιλέγουμε γαρίδες, καραβίδες, αστακούς και καβούρια για το τραπέζι;
👉 Διαβάστε αναλυτικά τις συμβουλές για την επιλογή των τροφίμων την περίοδο της Σαρακοστής και απολαύστε χωρίς δεύτερη σκέψη: