Xalkiadakis Logo
Συνταγές

Σαλάτα με μαυρομάτικα - Εύα Παρακεντάκη

Βράζουμε τα φασόλια και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα προσθέτουμε μέσα στα φασόλια.Σε ένα μπολ βάζουμε το  ταχίνι, προσθέτουμε το νερό, ξύσμα και χυμό λάιμ, αλάτι, πιπέρι.Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα μέχρι να ενωθούν. Σερβίρουμε.
Επόμενο άρθρο:
Επιστροφή στα άρθρα
Διαβάστε επίσης:
Κοινοποίηση σε:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved