Νέα

Στηρίζουμε τις σχολικές δομές σε όλη την Κρήτη

Σε μια σημαντική χορηγία, σε συνεργασία με την εταιρεία Ελαϊς – Unilever Hellas A.E., προχώρησε η μεγάλη Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., προς τις σχολικές μονάδες διαφόρων δήμων σε όλη την Κρήτη. 

 

Ειδικότερα, έπειτα από πρωτοβουλία των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, παραδόθηκαν στους υπευθύνους των σχολείων, καθαριστικά Klinex (χλωρίνες, πολυκαθαριστικά, υγρά πατώματος και επιφανειών), τα οποία θα καλύψουν τις άμεσες ανάγκες των σχολείων. Τα προϊόντα παρέλαβαν από τον εκπρόσωπο της Ελαϊς- Unilever Κώστα Ρουμπάκη και την εκπρόσωπο της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε. Βιβή Ξυπάκη, οι Δ/ντες των σχολείων:

 

  • 4ου, 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου, Γυμνασίου και Λυκείου Αλικαρνασσού, 12ου Γυμνασίου Κατσαμπά, Δημοτικού Καλεσών  
  • 1ου Δημοτικού Μοιρών, 2ου Δημοτικού Τυμπακίου, Δημοτικού Σκρουβούλων, Νηπιαγωγείου/Δημοτικού Βόρων
  • 1ου, 2ου , 3ου, 4ου Δημοτικού Ιεράπετρας
  • 1ου, 2ου , 3ου, 4ου Δημοτικού, 1ου και 2ου Γυμνασίου, ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ημερήσιου/Εσπερινού Σητείας
  • ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Δήμητρας, Γυμνασίου Τουρλωτής
  • 1ου Δημοτικού Κουνουπιδιανών και Δημοτικού Χρυσοπηγής Χανίων


 

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων της Χαλκιαδάκης Α.Ε., με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της λειτουργικότητας των σχολείων σε όλη την Κρήτη. Σημαντική ήταν και η παρέμβαση των Αντιδημάρχων Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου κας. Στέλλας Καλογεράκη Αρχοντάκη, Φαιστού κας. Αρμουτάκη Βασιλείας, Χανίων κου Αντώνη Βαρδάκη, Σητείας κου Γιώργου Αιλαμάκη και Ιεραπετρας Ρουμελιώτη Μαρίας. 

Αξίζει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., αναμένεται να επεκταθεί το επόμενο διάστημα και σε άλλα σχολεία της Κρήτης. Με γνώμονά την αλληλεγγύη, με στόχο καθαρά σχολεία για τη φροντίδα κάθε μαθητή!





Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved