Διατροφή

Τα μυστικά του καλού ψήστη - Ι. Σταυρουλάκης - Σωστός τρόπος ψησίματος

Τα μυστικά του καλού ψήστη!
 
Ο κρεοπώλης μας κ. Ιωσήφ Σταυρουλάκης από το s/m Χαλκιαδάκης στο Ρέθυμνο μας συμβουλεύει όταν ψήνουμε στη ψησταριά να μην τρυπάμε με το πιρούνι το κρέας για να μη χάσει τους χυμούς του και γίνει στεγνό. Παράλληλα, τοποθετούμε το ψημένο κρέας σε μια γάστρα με καπάκι για να παραμείνει μαλακό και τρυφερό με τη βοήθεια των υδρατμών μέχρι να το απολαύσουμε στο τραπέζι μας! 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved