Πρασόρυζο με χοιρινό
Υλικά (4 μερίδες)
- 250 γρ.
μαγειρεμένο χοιρινό, σε μικρά κομμάτια
- 4 μεγάλα
πράσα, σε ροδέλες
- 1 φλιτζ.
ρύζι Καρολίνα
- 4 κ.σ.
ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι
- Αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε
πράσα με ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε χοιρινό και 2 φλιτζ. νερό.
- Ρίχνουμε το
ρύζι, αλατοπιπερώνουμε, και στο τέλος προσθέτουμε λεμόνι.
Καλή όρεξη!