Χοιρινή μπριζόλα λαιμού με μέλι & μουστάρδα
Υλικά (4 μερίδες):
- 4 χοιρινές
μπριζόλες λαιμού (~250 g η κάθε μία)
- 3 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ.
μουστάρδα
- 2 κ.σ.
ελαιόλαδο
- 1 κ.γ.
ρίγανη
- Αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε μπολ
ανακατεύουμε μέλι, μουστάρδα, ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι & πιπέρι.
- Αλείφουμε
τις μπριζόλες και αφήνουμε 20’ να τραβήξουν.
- Ψήνουμε σε
σχάρα ή τηγάνι-γκριλ 4-5’ ανά πλευρά.
- Σερβίρουμε με βραστές πατάτες ή σαλάτα εποχής.
Καλή όρεξη!