Xalkiadakis Logo
Συνταγές

Χοιρινή μπριζόλα λαιμού με μέλι & μουστάρδα

Χοιρινή μπριζόλα λαιμού με μέλι & μουστάρδα

Υλικά (4 μερίδες):

  • 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού (~250 g η κάθε μία)
  • 3 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Σε μπολ ανακατεύουμε μέλι, μουστάρδα, ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι & πιπέρι.
  2. Αλείφουμε τις μπριζόλες και αφήνουμε 20’ να τραβήξουν.
  3. Ψήνουμε σε σχάρα ή τηγάνι-γκριλ 4-5’ ανά πλευρά.
  4. Σερβίρουμε με βραστές πατάτες ή σαλάτα εποχής.

Καλή όρεξη!

Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved