Υλικά (4-6 μερίδες):
- 1 κιλό
χοιρινή σπάλα, σε μπουκιές
- 1 μεγάλο
κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες
σκόρδο, λιωμένες
- 400 g
ψιλοκομμένη ντομάτα (φρέσκια ή κονσέρβα)
- 3 κ.σ.
ελαιόλαδο
- 1 φύλλο
δάφνης
- Αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σοτάρουμε
το κρέας σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε
κρεμμύδι, σκόρδο, δάφνη και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε
την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Σιγομαγειρεύουμε για 1,5 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Καλή όρεξη!