Νέα

Επιβραβεύοντας την αριστεία και στον Τουρισμό

Στα Super Markets Χαλκιαδάκης στηρίζουμε με χαρά προσπάθειες και πρωτοβουλίες ανάδειξης και επιβράβευσης της αριστείας στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό στίβο. Ταυτόχρονα, είμαστε δίπλα στους ανθρώπους του τουρισμού, δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες που πρεσβεύουν με τον καλύτερο τρόπο την κρητική φιλοξενία και τις αξίες του τόπου μας σε όλο τον κόσμο.
Την Κυριακή 05.12.2021 συμμετείχαμε σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, που έγινε στο ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS και παρευρέθηκε το σύνολο της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού με φυσική και διαδικτυακή παρουσία ,ο Περιφερειάρχης ,οι Δήμαρχοι των αμιγώς Τουριστικών περιοχών, η ηγεσία των φορέων Τουρισμού από την Αθήνα (ΣΕΤΕ & ΓΕΠΟΕΤ) και την Κρήτη, ο Δντής ΠΥ Τουρισμού Κρήτης, καθώς και οι καλύτεροι υπάλληλοι Τουριστικών γραφείων για το 2021.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες Βραβεύσεις των Καλύτερων Υπαλλήλων Τουριστικών Γραφείων για το  2021. Έκαστος παρέλαβε τα βραβεία Αριστείας, ένα ‘’Πάπυρο’’ και ένα ‘’Κότινο’’ από αληθινό κλαδάκι ελιάς επιχρυσωμένο με 24Κ , καθώς και μία δωροεπιταγή 120 Ευρώ ,προσφορά για μία ακόμη φορά των Κρητικών Super Market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ. 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθη η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Χαλκιαδάκης Α.Ε., κυρία Χριστίνα Χαλκιαδάκη η οποία συνεχάρη τους βραβευθέντες εργαζόμενους και επιβεβαίωσε την δέσμευση των super markets Χαλκιαδάκης για συνεχή υποστήριξη στους εργαζόμενους και την αριστεία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Επίσης, συμμετείχε στην κλειστή συνάντηση που ακολούθησε ανάμεσα στην ηγεσία του Υπουργείου με τους εμπλεκόμενους φορείς στον Τουρισμό της Κρήτης, προχωρώντας σε ανασκόπηση της σαιζόν 2021 και σκέψεις για το 2022.
 
Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους του τουρισμού, επιβραβεύουμε την αριστεία και ευχόμαστε όλοι μαζί να κατασταλεί η πανδημία και ο ελληνικός τουρισμός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, όπως του αξίζει.
 
 
 
Επόμενο άρθρο:
Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

© 2023 Χαλκιαδάκης all rights reserved