🔸 Κρέμα Μουστάρδας
Συνδυάζεται με όλα τα κρέατα
Υλικά & Δοσολογίες
1 Μέτριο Κρεμμύδι
1 Φλιτζάνι Κρέμα Γάλακτος
3 κ.σ. Μουστάρδα
4 κ.σ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι ώστε να μαλακώσει για περίπου 5’. Προσθέτουμε το 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει για περίπου 2-3’. Το απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την μουστάρδα.
🔸Sauce Βαλσάμικου
Συνδυάζεται με όλα τα κρέατα
Υλικά & Δοσολογίες
1 Φλιτζάνι Κόκκινο Κρασί
1 Φλιτζάνι Ξύδι Βαλσάμικο
1 κ.σ. Ψιλοκομμένο φρέσκο Δεντρολίβανο
1 Μικρό Κρεμμύδι
4 κ.σ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι, αφού το σοτάρουμε “σβήνουμε” με κόκκινο κρασί. Έπειτα, ρίχνουμε το βαλσάμικο ξύδι & το δεντρολίβανο και τα αφήνουμε για 15’-20’ να βράσουν σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
🔸Sauce Φέτας